Wie Zijn Wij?

Als eigenaren van de Talloch Dawn kennel willen we ons natuurlijk ook even aan u voorstellen. Op deze pagina maakt u kennis met ons.

Leonne Winterkamp Talloch Dawn
Ik ben Leonne, in het dagelijkse leven Lon.
Honden hebben naast paarden en katten altijd een bijzondere plaats in mijn leven ingenomen. Ik zeg wel eens gekscherend dat ik eerder kon blaffen dan praten. Nog steeds kan ik mijn leven niet voorstellen zonder de aanwezigheid van honden.
Naast mijn werk ben ik dan ook altijd zeer actief geweest in de kynologie. Tijdens de nodige cursussen, bestuursfuncties, jacht, show, testen van puppy’s etc. neem ik me iedere keer weer voor om het rustiger aan te doen. Helaas dit voornemen struikelt regelmatig.
Zelf loop ik geen wedstrijden maar train nog wel voor de jacht, omdat de honden dit nu eenmaal het allerleukste vinden.
Jaren geleden heb ik de kennel naam “Talloch Dawn” aangevraagd.
Intussen is Chantal mede-eigenaar van de kennelnaam en samen zijn we de spil van de “Talloch Dawn” clan.

Hallo, mijn naam is Chantal van den Acker. Samen met mijn man Joost, onze twee kinderen Zoë en Jada en natuurlijk onze Flatcoat Yara (3) woon ik in Beek en Donk.
In 1994 kwam mijn eerste Flatcoat Djumpy bij mij wonen. Vanaf dat moment was ik verliefd op het ras en zo heb ik ook Leonne leren kennen. Samen hebben we al heel wat leuke momenten mogen meemaken en mensen leren kennen in de Flatcoat wereld.
Wanneer de tijd het toelaat, loop ik zo af en toe een show of een proef. Met Yara ben ik nu druk bezig met de jachttraining. Hopelijk kunnen we binnenkort een leuke proef lopen!
Chantâl van den Acker Talloch Dawn