Info Over Het Ras

Elk ras heeft zo zijn eigen karakter en verzorging, zo ook de Flatcoated Retriever. Daarom hebben we voor u de informatie bij elkaar gezet die essentieel zijn om meer over deze onderwerpen te weten te komen.
Als u op de volgende zinnen klikt waarover u meer informatie wilt, dan word u meteen doorverwezen naar de desbetreffende pagina.

Talloch Dawn

Verzorging van de Flatcoated Retriever

De verzorging van uw Flatcoated Retriever is een essentiƫel onderdeel van de opvoeding. Het is prettig voor zowel de hond als de baas als uw Flatcoat er verzorgd uitziet. Wilt u meer weten over de verzorging van de Flatcoat? Klik dan op de button hieronder.

Meer info!


Talloch Dawn

Karakter van de Flatcoated Retriever

De Flatcoated Retriever heeft een leergierig en vriendelijk karakter. Maar vergis u niet, de Flatcoat kan u ook met de nodige dosis humor blij verrassen. De Flatcoated Retriever is daarnaast ook echt een waterhond, en is dol op kinderen. Bent u geĆÆnteresseerd in het karakter van dit ras? Klik dan op de button hieronder.

Meer info!


Talloch Dawn

FCI-Standard

De FCI-Standard is een richtlijn voor het Flatcoated Retrievers ras, opgesteld vanuit het bestuur in Engeland. Bent u benieuwd naar deze richtlijnen? Klik dan op de button hieronder!

Meer info!