Het is bijna zover! Begin augustus verwachten we de pupjes van Dabbe en Yara!

Velvet Hunters Danish And Dutch & Keen Khaleesi From Black And Free
Op dit moment hebben we voldoende aanvragen voor onze toekomstige puppy´s.
U kunt ons altijd een mail sturen met een klein verhaaltje over uzelf (werk, intenties met de pup, reu of teef, gezinssamenstelling, woonomgeving). Mochten er toch puppy’s beschikbaar komen, dan nemen wij contact met u op. Onze excuses dat we u hiermee niet persoonlijk te woord kunnen staan; op het moment hebben we het erg druk.
U kunt contact opnemen via de mail chantal@joostduppen.nl of bel naar +316 55778889 (Chantâl) of 040-2855391 (Leonne)


Fokken

Wat het fokken betreft: Talloch Dawn is een kleine Flatcoated Retriever kennel, met nu en dan een nest. Wij hebben onze honden voor ons plezier.
Wij – en met ons vele fokkers – zijn van mening dat de jachteigenschappen in ons ras bewaard moet blijven. Het zijn immers jachthonden en een Flatcoat die niet wil apporteren, mist toch wel een duidelijke passie die bij de Flatcoat hoort. Ze komen dan ook regelmatig wat brengen, wel of niet op commando en proberen daarna ook ruilhandel te plegen.
Onze honden worden gefokt volgens de gezondheidseisen van de Flatcoated Retriever Club: goede heupen, ogen en knieën en natuurlijk een goed karakter. Daarnaast ontbreken de nodige showkwalificaties niet. Voor ons staat de gezondheid op de eerste plaats.